Спіс страў гэтым не абмяжоўваецца. У меню можна паспрабаваць эксклюзіўныя салаты, правераныя часам стравы з курыцы, свініны і ялавічыны, розныя дэсерты.
Ключавы акцэнт робіцца на магчымасці паспрабаваць свежае піва: светлае фільтраванае, цёмны гатунак або крафт, звараны па унікальным тэхналогіях.
Ветлівы персанал імкнецца прадугледжваць жаданні гасцей, прапаноўваючы пад пэўны гатунак піва тую ці іншую страву.
Мы імкнемся не спыняцца на дасягнутым, каб рэстаран пры бровары заставаўся флагманам сярод устаноў грамадскага харчавання, візітнай карткай для гасцей горада. Пастаянна працуем над меню і ўводзім новыя пазіцыі, прапануем зручныя варыянты браніравання столікаў. Нязменным застаецца толькі адно: якаснае піва, зваранае па традыцыйных рэцэптах нашых півавараў.