ЛІДСКІ КВАС

Першая згадка пра лідскі квас сустракаецца ў дакументах 1920 года. У савецкі час квас робіцца папулярным напоем — жоўтая бочка на прычэпе з надпісам «Квас» вядомая кожнаму жыхару Беларусі. У 2006 г. лідскі піўзавод здзейсніў своеасаблівы тэхналагічны пераварот — першым сярод беларускіх прадпрыемстваў пачаў выпускаць квас у бутэльках. У 2020 годзе Лідскі квас адзначыў 100-гадовы юбілей прамысловага квасаварэння.

Лідскі квас «CRAZY CRUSH ЖУРАВІНЫ» Першы на беларускім рынку нефільтраваны квас. Вырабляецца са светлага кваснога сусла з даданнем папулярнага ў Беларусі соку журавін.
Лідскі квас «Хлебны» Натуральны квас браджэння, прыгатаваны з традыцыйных складнікаў. Адметны класічны смак.
Лідскі квас «Цёмны» Натуральны квас браджэння з экстрактам жытняга цёмнага соладу, які выкарыстоўваюць падчас выпякання чорнага хлеба.
ЛІДСКІ КВАС ЗІМОВЫ Натуральны квас браджэння, звараны па рэцэптуры, распрацаванай спецыяльна да зімовага перыяду.
ЛІДСКАЕ ў сацыяльных сетках
  • Instagram
  • Facebook
  • Vk
  • Viber