«Лідскае піва» прывяло рэцэптуру сідру Fizz да стандарту «clean label»

«Лідскае піва» прывяло рэцэптуру сідру Fizz да стандарту «clean label»

Прытрымліваючыся прынцыпаў «clean label» («чыстая этыкетка») кампанія «Лідскае піва» удасканаліла склад сідру Fizz. У абноўленай рэцэптуры сідру натуральнага браджэння не выкарыстоўваюцца араматызатары і зніжана колькасць цукру.

Як і раней, сідр Fizz вырабляецца на аснове натуральнага яблычнага соку. Дзякуючы зменам у рэцэптуры сідр Fizz набыў больш тонкія адценні смаку. Цяпер смакавая кампазіцыя меней інтэнсіўная, што адпавядае класічнаму сідру браджэння, пры гэтым у прадукце лёгка адгадваюцца натуральная саспелая садавіна — яблык, груша, вінаград.

За зменамі ў рэцэптуры рушылі ўслед заканамерныя змены ў назве прадукту — зараз на этыкетцы Fizz адсутнічае слова «taste» («смак»), паколькі смакавыя характарыстыкі кожнага з гатункаў дасягаюцца за кошт дадання да ферментаванага яблычнага соку чыстых натуральных інгрэдыентаў (іншых фруктовых сокаў і экстрактаў).

ПАДПІСАЦЦА НА НАВІНЫ

Падпісацца на навіны
Форма адпраўлена паспяхова.