ЖИГУЛЕВСКОЕ СПЕЦИАЛЬНОЕ

Рэцэптура «Жигулевского» фактычна паўтарала дарэвалюцыйнае піва «Венское». На лідскім заводзе «Жигулевское» ўпершыню зварылі ў 1940 г. і цяпер берагуць адметны смак з лёгкай ноткай хмелю.

Склад: вада падрыхтаваная, солад светлы броварны ячменны, глюкозны сіроп (G) *, цукар (S) *, ячмень (У) *, СО2-экстракт хмелю.
* Наяўнасць кампанента паказана на поле нанясення даты.

Даступныя фарматы: 0,5 л – шкляная бутэлька, 0,45 л – бляшанка, кег.

Энергетычная каштоўнасць, ккал у 100 мл 40
Тлушч 0 г
Бялкі 0,6 г
Вугляводы 2,9 г
Цукар 0,45 г
Соль 0,08 г
Мацунак 5,2 %
Горыч 16 (EBU)
Каляровасць 5 (EBC)
Масавая доля сухіх рэчываў у пачатковым сусле 11 %
ЖИГУЛЕВСКОЕ СПЕЦИАЛЬНОЕ