ЖИГУЛЕВСКОЕ СПЕЦИАЛЬНОЕ

ЖИГУЛЕВСКОЕ СПЕЦИАЛЬНОЕ

Рэцэптура «Жигулевского» фактычна паўтарала дарэвалюцыйнае піва «Венское». На лідскім заводзе «Жигулевское» ўпершыню зварылі ў 1940 г. і цяпер берагуць адметны смак з лёгкай ноткай хмелю.

Склад: вада падрыхтаваная, солад светлы броварны ячменны, глюкозны сіроп (G) *, цукар (S) *, ячмень (У) *, co2-экстракт хмелю.
* Наяўнасць кампанента паказана на поле нанясення даты.

Даступныя фарматы: 0,5 л – шкляная бутэлька, 0,45 л – бляшанка, 1л, 1,5 л, 2 л.

Склад на 100 мл
Энергетычная каштоўнасць, ккал/кДж у 100 мл 40/170
Тлушч 0 г
Бялкі 0,6 г
Вугляводы 2,9 г
Цукар 0,45 г
Соль 0,08 г
Мацунак 5,2 %
Горыч 16 (IBU)
Каляровасць 5 (EBC)
Масавая доля сухіх рэчываў у пачатковым сусле 11 %
ЖЫГУЛЁЎСКАЕ 80 год “Жыгулёўскае 80 год” – рэтра-гатунак, выпушчаны да юбілею легенды савецкага броварства.
ЖЫГУЛЁЎСКАЕ ЖЫТНЯЕ ЖЫГУЛЁЎСКАЕ ЖЫТНЯЕ — новае піва ў лінейцы Жыгулеўскае-80 з Ліды. Адмысловы напаўцёмны гатунак са смакам жытняга хлеба ва ўнікальнай рэтра-бутэльцы, ад праверанага часам брэнда са сваёй працяглай гісторыяй.
ЛІДСКАЕ ў сацыяльных сетках
  • Instagram
  • Facebook
  • Vk
  • Viber
Празмернае ужыванне піва шкодзіць вашаму здароўю