BOHÉMSKÝ LEV пераходзіць на цёмны бок

«Лідскае піва» працягвае развіваць сегмент чэшскага піва. Услед за светлым лагерам у продажы з’явіцца BOHÉMSKÝ LEV ČERNÉ, звараны ўсё ў той жа строгай адпаведнасці з чэшскімі традыцыямі піваварства.

У пачатку лета на паліцах беларускіх крамаў з’явіўся светлы лагер BOHÉMSKÝ LEV — прэміяльнае піва, якое стала вынікам сяброўства і супрацоўніцтва двух таленавітых півавараў: Йіржы Карліка, уладальніка чэшскай кампаніі Czech Brewmasters, і Алега Малахава, галоўнага півавара лідскага завода. Перад сябрамі стаяла задача зварыць піва, якое б адпавядала ўсім высокім чэшскім стандартам якасці, пры гэтым улічвала б перавагі беларусаў, якія, як правіла, выбіраюць больш мяккія гатункі. Майстры вырашылі не спыняцца на адным смаку і ўсяго праз пару месяцаў прэзентавалі BOHÉMSKÝ LEV ČERNÉ — цяпер ужо цёмнае піва з дастаткова шчыльным целам і фірмовай для цёмных гатункаў гарчынкай.

Падчас прыгатавання BOHÉMSKÝ LEV ČERNÉ выкарыстоўваецца адборны чэшскі хмель, які дадае піву фірмовы хмелевы водар.

BOHÉMSKÝ LEV ČERNÉ будзе выпускацца ў двух фарматах: шкляной бутэльцы 0,5 л і ў ПЭТ-упакоўцы аб’ёмам 0,9 л. Асаблівасць шкляной упакоўкі — дадатковая абарона накрыўкі фальгой. Яна забяспечвае чысціню бутэльцы, што асабліва актуальна ў час пандэміі. У продажы BOHÉMSKÝ LEV ČERNÉ з’явіцца ўжо на гэтым тыдні.

ПАДПІСАЦЦА НА НАВІНЫ