У піўным партфелі «Лідскага піва» дзясяткі розных гатункаў. На прадпрыемстве вырабляецца як прамысловае, так і крафтавае піва, некаторыя прадукты афіцыйна дыстрыбуцыруюцца ад сусветных піўных вытворцаў.
Піва «ЛІДСКАЕ» (раней — «Лидское») на заводзе вараць з 1967 года. У эпоху жорсткіх усесаюзных ДАСТаў розныя прадпрыемствы па ўсёй краіне выпускалі аднастайныя стандартныя гатункі. Звычайна мясцовае піва не перасякала межаў нацыянальных рэспублік. Піва з Ліды стала вядомым па-за межамі Беларусі.
Серыя калекцыйных і эксперыментальных гатункаў. З 2014 г. півавары «Лідскага піва» ствараюць абмежаваныя серыі, натхняючыся піўной культурай розных краін свету.
Піва, зваранае двума добрымі сябрамі ў адпаведнасці з чэшскімі традыцыямі броварства
Кампанія Warsteiner варыць піва 250 гадоў. «Лідскае піва» — адно з некалькіх прадпрыемстваў, якое з 2014 года атрымала, а ў 2019 годзе пацвердзіла ліцэнзію на варэнне гэтага гатунку піва. Warsteiner называюць шампанскім сярод піўных гатункаў за працяглы працэс браджэння, залаты колер і асаблівыя складнікі
«Жигулевское» — знакаміты савецкі гатунак, сінонім слова «піва» ў СССР. У 2020 годзе «Жигулевское» ад «Лідскага піва» адзначае 80-гадовы юбілей. Рэцэптура гэтага піва засталася нязменнай аж з 1940 года, калі на заводзе упершыню зварылі самы распаўсюджаны гатунак
У гэтым раздзеле сабраныя самыя вядомыя гатункі, якія ў свой час варылі на «Лідскім піве»