Першыя ўзнагароды мы атрымалі на міжнародных выставах у Францыі яшчэ ў пачатку XX стагоддзя, у той жа час першыя гатункі піва «Мартовское», «Баварское» і «Пильзенское» паспяхова канкуравалі з прадукцыяй заходніх суседзяў з Літвы і Польшчы
Традыцыйны гатунак з лёгкай адметнай гарчынкай. Тэхналогія півавараў Заходняй Беларусі, якія пазычылі ў немцаў залатое правіла прыгатавання піва: выкарыстоўваем толькі ваду, хмель, солад і больш ніякіх складнікаў. «ЛІДСКАЕ Класічнае» — уладальнік дзвюх зорак Superior Taste Award-2015, Бельгія.
Склад: вада падрыхтаваная, солад светлы піваварны ячменны, хмель грануляваны, СО2-экстракт хмелю.
Даступныя фарматы: 0,5 л – шкляная бутэлька, 1 л, 1,5 л – ПЭТ-бутэлька.
Энергетычная каштоўнасць, ккал у 100 мл
46
Тлушч
0 г
Бялкі
менш за 0,8 г
Вугляводы
4,7 г
Цукар
менш за 0,5 г
Соль
менш за 0,04 г
Мацунак
5,2 %
Горыч
17 (EBU)
Каляровасць
6,1 (EBC)
Масавая доля сухіх рэчываў у пачатковым сусле
12 %
ЛІДСКАЕ СТАРЫ ЗАМАК
Моцнае светлае піва з лёгкім смакам. Гатунак прысвечаны Лідскаму замку, пабудаванаму ў XIV стагоддзі. Упершыню гэтае піва зварылі ў 1990 г.
Склад: вада падрыхтаваная, солад светлы піваварны ячменны, хмель грануляваны, СО2-экстракт хмелю.
Даступныя фарматы: 0,5 л – шкляная бутэлька, 1 л, 1,5 л – ПЭТ-бутэлька.
Энергетычная каштоўнасць, ккал у 100 мл
54
Тлушч
0 г
Бялкі
меньш за 0,8 г
Вугляводы
5,8 г
Цукар
меньш за 0,5 г
Соль
меньш за 0,04 г
Мацунак
6,2 %
Горыч
19 (EBU)
Каляровасць
7,2 (EBC)
Масавая доля сухіх рэчываў у пачатковым сусле
14 %
ЛІДСКАЕ СТАРЫ ЗАМАК
Крепкое светлое пиво с легким вкусом. Сорт посвящен Лидскому замку, построенному в XIV веке. Впервые это пиво сварили в 1990 г.
Доступные форматы: 0,5 л – стеклянная бутылка, 1 л, 1,5 л – ПЭТ-бутылка.
Энергетическая ценность, ккал в 100 мл
54
Жиры
0 г
Белки
менее 0,8 г
Углеводы
5,8 г
Сахар
менее 0,5 г
Соль
менее 0,04 г
Алкоголь
6,2 %
Горечь
19 (EBU)
Цветность
7,2 (EBC)
Массовая доля сухих веществ в начальном сусле
14 %
КАЛЕКЦЫЯ МАЙСТРА ПШАНІЧНАЕ
Светлае нефільтраванае піва без замутняльнікаў і араматызатараў.
Прадукт вырабляецца па ўнікальнай тэхналогіі патройнага збраджвання. Менавіта дзякуючы ёй піва атрымвае пышную пену і мяккі пшанічны смак з яркімі фруктовымі нотамі банана і гваздзікі.
Склад: вада падрыхтаваная, солад светлы піваварны пшаничны, солад светлы піваварны ячменны, дрожджы піуўныя, хмель грануляваны, СО2-экстракт хмелю. Дапускаецца наяўнасць дражджавога асадку.
Даступныя фарматы: 0,5 л – шкляная бутэлька, 0,45 л – бляшанка, кег.